Ovatko Apple TV:n lisävarusteet sinulle jo tuttuja?

Apple TV laite, jolla voit tehdä jokaisesta televisiosta älykkään. Haluaisitko älytelevision hyödyt, mutta et halua päivittää televisiotasi uuteen? Apple TV on helppokäyttöinen, se liitetään televisioon USB:n kautta ja tämän jälkeen päästään hyödyntämään laajaa valikoimaa erilaisia sovelluksia ja viihdettä. Apple TV ei ole aivan niin tunnettu kuin voisi olla ja ihmettelen sitä kovasti. Meillä Apple TV on päivittäisessä käytössä ja emme siitä enää luopuisi.

Apple TV:lle löytyy lisävarusteista todella hyvä valikoima verkossa.

Lisävarusteita löytyy mm. kaukosäätimen suojista erilaisiin pidikkeisiin. Jos et tykkää, että laite on näkyvillä, voit laittaa sen pidikkeellä kiinni näkymättömämpään paikkaan, esimerkiksi laatikkoon. Kaukosäädin on suhteellisen pieni, joten suoja siihen takaa sen, ettei se huku helposti. Lisäksi suoja tuo laitteelle lisää käyttöikää. Varsinkin lapsiperheissä kaukosäätimen suoja on ehdoton, jotta kaukosäädin säästyy kolhuilta. Kuten kaikkia teknologian laitteita, myös Apple TV:tä tulee käyttää ja suojata asianmukaisesti.

Lisävarusteet ovat usein tarpeellisia. Miksi et panostaisi laitteesi pitkäikäisyyteen, olethan kuitenkin sen jo hankkinut itsellesi. Jos et ole vielä tutustunut Apple TV:n laajaan valikoimaan tai lisävarusteisiin, suosittelen tekemään sen pian. Kun kerran pääset kokeilemaan Apple TV:tä ja huomaat sen helppokäyttöisyyden ja monipuoliset ominaisuudet, et halua enää luopua siitä. Kaikki sovellukset ja viihde löytyvät yhden kaukosäätimen takaa, kuinka helppoa!