Virtaa mobiililaitteille ja muille digitaalisille laitteille

Puhelimet ja muut mobiililaitteet ovat nykyään erottamaton osa arkeamme. Niin käteviä kuin ne ovatkin, olemme samalla tulleet riippuvaisiksi siitä, että laitteessa on aina virtaa ja se on käyttövalmis. Voit helposti tilata täältä mitä tarvitset ja varmistaa samalla, että laitteesi ei pääse hyytymään, olit sitten kotona tai keskellä erämaata.

Valitse käyttöösi sopivin laturi

Ihmisillä on tyypillisesti käytössään useita digitaalisia laitteita ja kodit tuppaavatkin täyttymään erilaisista johdoista. Johdot ovat harvoin kovin tyylikkäitä, mutta onneksi markkinoille on tullut myös esteettisempiä vaihtoehtoja. Jokainen laite ei aina tarvitse omaa laturiaan, vaan monipuolisimmat laturit soveltuvat useammille laitteille.

Jos käytössäsi on uudempia laitteita, kuten uudehko älypuhelin, kannattaa ehdottomasti hyödyntää laitteen langatonta latausta. Erilaiset langattomat laturit asettuvat työpöydälle ilman johtokaaosta ja tyylikkäimmät niistä toimivat samalla esimerkiksi kellona, työpöytävalaisimena tai matkapuhelintelineenä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että langaton lataus on tavallista latausta usein hitaampaa ja saattaa myös tuottaa enemmän lämpöä.

Varavirtalähde on näppärä lisävaruste

Toisinaan puhelimen tai muun laitteen akku voi tyhjentyä yllättäen, erityisesti jos laitteelle on jo kertynyt ikää. Aina saatavilla ei ole pistorasiaa, jolloin varavirtalähde eli powerbank voi pelastaa tilanteen.

Varavirtalähteitä on tehoiltaan erilaisia ja osa niistä toimii esimerkiksi aurinkokennoteknologian avulla. Joidenkin mallien avulla laitteen voi myös ladata langattomasti, jos laite vain tukee mahdollisuutta. Varavirtalähteen etuihin lukeutuu myös se, että ladattuna ne ovat heti käyttövalmiita ja powerbankin varaus myös säilyy pitkään, jopa kuukausia.